Избори 2023 – Предизборни публикации

Кандидат за депутат се включи във футболен празник в Димитровград

Кметът на община Димитровград Иво Димов откри пролетния полусезон от първото издание на Аматьорската лига по мини футбол в Димитровград.

Градоначалникът, който е и отявлен футболен фен и бивш активен играч, подкрепя аматьорската лига в града, като лично дойде за откриването и се срещна с играчите. Димов избра да играе с фланелка с №2 на син фон, какъвто е номерът на коалицията ГЕРБ-СДС на парламентарните избори в неделя.

Във футболната среща Димов подкрепи отбора на „Зенит“ – Черногорово, чийто футболен мениджър е кметът на селото и кандидат за народен представител Живко Янков. Живко излезе на терена с номер 114, какъвто е номерът му в листата на ГЕРБ-СДС, подкрепен от силните аплодисменти на своите съотборници и публиката.

ГЕРБЯнков не крие своята кауза да работи за популяризирането на спорта сред младите хора и възраждането му по селата. Верен на каузата си и делата Живко, който е кмет вече трети мандат, организира от дванадесет години в Черногорово спортен празник за подрастващите – футбол на малки врати.

ГЕРБВ Лигата играят 9 отбора от по 14 играчи от цялата област – Димитровград, Хасково, Свиленград, Харманли и други градове. Спортът събира любителите на футбола, които създават своя лига по примера на такива в градове като София, Пловдив, Бургас, в която играчите са картотекирани и провеждат срещите по всички правила на професионалните турнири.

ГЕРБПървата за сезона среща между „Зенит“ – Черногорово и „Шпорите“ – Димитровград се превърна в истински футболен празник, в който се включи и Европейският шампион по борба Георги Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button