Хасково

Напредва облагородяването на междублоковото пространство край булевард „Васил Левски“

На близо 70% са завършени дейностите по облагородяване на междублоковото пространство на блокове 61 – 63 край булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от общината.

Днес кметът Станислав Дечев и заместникът му Динко Тенев са инспектирали работата, която започна в края на октомври миналата година. „Работи се мащабно. Изградихме нови сградни водопроводни и канализационни отклонения, направено е отводняване на терените. Двата основни съществуващи автомобилни достъпа се запазват като местоположение, а паркингите се възстановяват напълно и се запазват паркоместата. Нова е и осветителната инсталация. Пред завършване са детски площадки, спортна зона с фитнес на открито, кът за отдих“, каза кметът.

От общината планират облагородяването на повече междублокови пространства. Приемат се всички предложения на хасковлии. От кметството ще кандидатстват и по европейски програми за подобряване на градската среда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитровградчанин
Димитровградчанин
31.03.2023 7:03 7:03

Много постно господин кмета и изведнъж почнаха да се приемат всички предложения, ей голямо влачене на пари ще е както при зеленото сърце на града ,където е едно голямо НИЩО …

Back to top button