Спорт

Микяй със злато от международен турнир

Микяй Наим, архивДимитровградчанинът Микяй Наим стана шампион на международния турнир по борба „Стоте войводи“, който се проведе през уикенда в Сливен. В традиционната проява по случай празника на града – Димитровден участваха над 120 състезатели от България, Сирия и Турция.

Възпитаникът на клуб „Димитровград“ триумфира в категория 46 кг – съобщиха от федерацията по борба. Това е поредното златно отличие за Микяй, който бе избран за спортист на родния си град за 2010 година.

През май талантливото момче спечели сребро от Световните детски игри в Анкара, заради което бе награден от кмета на Димитровград Стефан Димитров заедно с треньора си Салим Наим.

Само преди дни Микяй грабна злато от международния турнир по борба за деца, момчета и кадети в швейцарския град Белп. Възпитаниците на клуб „Димитровград“ станаха отборни победители в надпреварата със спечелените от тях 4 златни, 5 сребърни и 2 бронзови медала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.10.2011 10:56 10:56

Браво Микяй!

Back to top button