Избори 2023 – Предизборни публикации

Сезгин Мехмед: Да гласуваме с разум и отговорност, за да решаваме проблемите на хората

Обръщение на водача на листата на ДПС

Сезгин Мехмед е роден на 2 април 1987 г. в София. Завършил е магистърска степен по „Политически мениджмънт и публични политики“ в Нов български университет, бакалавърска степен по специалност „Маркетинг“ и професионална квалификация „Икономист“, Българско училище за политика „Димитър Паница“ – Випуск 2015, Световният форум по демокрация в Страсбург – 2015 г. На 22 ноември 2020 г. е избран за председател на Младежко ДПС. Владее турски и английски език.

Обръщение на водача на листата на ДПС в Хасково Сезгин Мехмед:

Дойде време всички ние да използваме качествата, които ни дава младостта и да покажем разум и отговорност в изборния ден.

Време е дневният ред на гражданите и младите да влезе в Народното събрание. Проблемите на хората да се решават, а не да се отлагат. Време е и в Народното събрание дебатите да включват новите технологии, качественото образование, професиите на бъдещето, по-добрата реализация на младите, които ще послужат за трамплин при развитието на икономиката.

Енергията на младите хора е необходима, за да покажем, че ни има. Нашите мечти могат да бъдат реализирани само когато участваме в тях. Наравно с това имаме нужда от опита и подкрепата на всички избиратели.

Решението е в нашите ръце. Да гласуваме с разум и с отговорност и след това в диалог, заедно, с общата отговорност да решаваме проблемите на хората, включително и на младите хора.

Няма как това да стане без ДПС. Сигурни сме, че посланията ни са достигнали до всеки и с общи усилия ще увеличим изборния резултат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button