Регион

НАП – Хасково продава къща за гости за 575 000 лв.

Публичните изпълнители от НАП – Хасково продават къща за гости на длъжник в тополовградското село Сакарци, която е в подножието на Сакар планина.

Поземленият имот е с площ 3 840 кв. м. и включва двуетажна къща за гости с разгърната застроена площ 1 068 квадрата. Има площадки, стълби, алеи от щампован бетон.

Първият етаж е зает от мазе и сутерен, а на втория са просторен ресторант, каменна пещ, кухня, осем двойни стаи и два апартамента за гости. Има и функциониращо локално парно на газ.
Къщата е оценена за 575 000 лв., като това е и началната цена, от която следва да започват офертите за закупуването й.

През март НАП – Хасково продаде административна сграда на бившата Цигарена фабрика в града и бистро в София, намиращо се в близост до посолството на Германия. Само от тези два търга публичните изпълнители в града реализираха 715 000 лв. приход за републиканския бюджет.

Данъчните препоръчват, за да не се стига до принудително изпълнение, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button