Регион

С 240 000 лв. обновяват училището в село Радиево

Обществена поръчка за основно обновяване на ОУ „Христо Смирненски“ в димитровградското село Радиево обявиха от общината.

Това е втори етап на ремонт, който е одобрен по проект „Красива България“. Прогнозната стойност на ремонта е 240 453 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 5 май.

Както Haskovo.info писа, ремонтът на училището в Радиево предвижда полагане на съвременни подови настилки, нови тавани, интериорни врати, подмяна на електрическата инсталация, пожароизвестителна система, система за видеонаблюдение, подмяна на вътрешната водопроводна и канализационна система, доставка и монтаж на климатична система.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ученик
Ученик
12.05.2023 10:54 10:54

Ще ги наместите вие парите , а една спортна площадка няма , едно мини изкуствено игрище децата да играят , крадци

Ученик
Ученик
12.05.2023 10:56 10:56

Спортна площадка няма ли , салона на училището за физическо възпитание е ужасно малък има само една тенис маса ,направете една спортна площадка или парите не стигат четвърт милион лева не стига за едно изкуствено мини игрище крадциии

Back to top button