Регион

Отклониха тежките камиони от Тополовград заради нова авария

ВиК-авария в Тополовград наложи тази сутрин да бъде временно ограничено движението на тежките камиони над 3.5 тона.

Обходният маршрут е по път III-761 Княжево – Устрем – Радовец, по път III-5507 Радовец – Студена – Левка, по път II-55 Миладиново – Дрипчево – „Голямата звезда“ и обратно, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Аварирал е кран, който е започнал да изпуска вода и трябва да бъде подменен. В момента на подмяната за кратко ще бъде спряна водата на абонатите по 5 – 6 улици в града. Очаква се аварията да бъде отстранена в следобедните часове, съобщиха за Haskovo.info от ВиК.

Подобна авария отклони движението на тировете на 6 април. В района стават повреди заради подмяната на водопроводи в съседните улици.

Междувременно от АПИ съобщиха снощи, че е възстановено движението по пътя край свиленградското село Младиново, където във вторник катастрофира цистерна със спирт.

Отклониха тировете от Тополовград заради авария

Цистерна със спирт се преобърна и затвори пътя край Младиново

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button