Любопитно

Маргарита Петкова представи „Белите ми нощи“ в Димитровград

Поетесата Маргарита Петкова представи снощи в Димитровград новата си книга „Белите ми нощи“, съобщават от общината.

Премиерата на книгата се състоя в Лятната читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“, като част от програмата по повод Дните на поезията. Авторката беше изненадана приятно от изпълнението на песента „Болката отляво“, написана по неин текст и станала популярна в изпълнение на Васил Найденов. В библиотеката тя се чу в изпълнение на Деян Дончев от димитровградския Забавно-духов оркестър.

Радостта от срещата и разговора с авторката споделиха много почитатели на поетеса в Димитровград. Те се насладиха на стиховете за любовта, написани с присъщия за авторката естествен и красив език.

СрещаПо текстове на Маргарита Петкова са създадени едни от най-хубавите български песни, на които присъстващите се насладиха в изпълнение на Акустично джаз трио – Димитровград и талантливата Мария Арнаудова. Поетесата благодари за сърдечната и вълнуваща среща с публиката.

СрещаТази година мотото на Дните на поезията „Пеньо Пенев“ е „Стих като песен“.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button