Любопитно

Круши за домовете за деца и възрастни в Хасково

Круши за домовете в Хасково, снимка Георги ДаскаловКруши за децата от домовете „Асен Златаров“, Надежда“ и „Марина“ и дома за възрастни хора на „Кенана“ осигури хасковска строителна фирма.

Посредник в благородното начинание бе Снежана Гарабед.

Първи от плодовете бяха доставени в дом „Асен Златаров“. Дом „Марина“ пък ще получи крушите в понеделник.

Крушите не са купувани на килограм, а на бройка, за да има за всеки обитател в четирите дома, уточни Стежана Гарабед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вая
вая
12.11.2011 15:15 15:15

моля да престанете да ми пречите с тези обяви, че печеля някаква награда. Още включвам сайта и започвате. Не искам никакви награди и само ми пречите да чета

вая
вая
12.11.2011 15:24 15:24

браво на фирмата, която е зарадвала децата и възрастните. И аз заедно с други приятели и колеги така правим , даваме пари на кака Снежка /поздравявам я за всеотдайността и последователността / и тя все купува и доставя на децата какво ли не лютеници, салам, портокали, банани. Пак да дойде , пак ще дадем пари. Може да са малко но са от сърце и се събират.
И благодаря на оператора, че си махна посланието каква награда ми се пада. Уважаеми господине, ако ще да е захарно петле наградата като почне да ми се повтаря при всяко влизане в сайта и да не мога да я махна направо ми вдигате кръвното. Вместо да давате награди на абонатите и читателите купете мандарини де сираците. Аз като нямам модерен мобилен телефон или луксозен компютър няма да умра. И този ми върши работа. Важното е да разните джаджи да работят , а не колко са лъскави. В края на краищата не съм нито чалга изпълнителка нито депутат та да с9е нареждам за безплатни телефони „Верту“.С умажение към всички, които дават награди без да знаят защо и без да виждат колко бедни и нещастни хора има, които се нуждаят от най- необходими неща.

Haskovo.info
Haskovo.info
12.11.2011 15:58 15:58

Съобщенията, за които говорите, са част от рекламите, които излизат в сайта. Те се появяват в съответното каре и не пречат да бъдат прочетени новините и другото съдържание.
Съжаляваме ако по някакъв начин са ви притеснили, те не са наши послания, а на рекламодателите, а както знаете медиите с малки изключения се издържат от реклама.

Анонимен
Анонимен
14.11.2011 11:15 11:15

това е гаден сам-вирус, бъдете така добри да го спрете, защото щ спрем да отваряме сайта ви

Back to top button