Хасково

Наградиха ученик и учител на годината за патронния празник на „Св. Св. Кирил и Методий“

Александра Янева е ученик на годината, а Бинка Райчева е учител на годината в хасковското ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Те бяха наградени от директора Иванка Стоянова по време на концерта за патронния празник на училището в Младежкия център. Александра е отличничка и се представя силно на състезания, а Райчева е професионалист с 29 г. стаж.

Тържествата в училището продължават втора седмица. В началото имаше открити уроци на млади учители, които показаха иновативни практики как по-добре да се усвоява материала. Единият открит урок беше по английски език във втори клас, а другият в 6 клас по български език и литература.

ПразникВчера училището посрещна гости от детска градина по случай Деня на Европа. Децата направиха рисунка с дължина близо 40 метра, за да има приемственост между детските градини и първокласниците. Имаше ден на самоуправлението, днес е кулминацията с тържествения концерт, а утре най-малките ученици ще имат екскурзия, а големите – спортен полуден.

Директорът Иванка Стоянова поздрави всички ученици за техните постижения. Тя посочи, че каузата е да се изграждат добри хора, а мисията е лично отношение към всяко дете в зависимост от неговите потребности и възможности.

В концерта се представиха вокална група с ръководител Катя Демирева и фолклорна група с ръководител Иван Иванов. Изявата им е по Националната програма „Заедно в изкуствата и спорта“. Децата се представиха още с пиеса и рецитал. Сред официалните гости беше заместник-кметът Мария Вълчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Училище, което не е оценено достатъчно.
Училище, което не е оценено достатъчно.
10.05.2023 23:06 23:06

„Св. св. Кирил и Методий“ е едно прекрасно училище с огромен потенциал, което за съжаление не е оценено достатъчно. Базата е на много високо ниво. В училищетото преподават както млади и амбициозни учители, така и учители с многогодишни опити. През последните години това е началното училище с високи постижения, но поради незнайна от мен причина родителите отказват за запишат децата си там. Аз като родител съм доволна от факта, че детето ми учи в „Св.св. Кирил и Методий“

Back to top button