Любопитно

Хасково срещу Димитровград в „Надиграй ме“ по БНТ Свят

Кастингът

Любители на фолклора

„Любители на фолклора“ спечелиха кастинга в Хасково за непрофесионални отбори. Те ще се надиграват с танцьори от Димитровград в най-оспорваното състезание между любители „Надиграй ме“ по БНТ Свят. 

Кастингът се състоя тази сутрин в залата на Младежки център – Хасково. Освен „Любители на фолклора“ с ръководител Галя Щерева, участие взеха клуб „Веселие“ с ръководител Ана Димитрова и клуб „7/8 Б“ с ръководител Йорданка Стоянова.

Всеки един от отборите се представи с по две хора – едно от региона и едно по избор. Жури в състав хореографът Васко Димов, главния експерт „Култура“ към община Хасково Венета Въжарска и репортерът от БНТ Ивета Шилигарова оценяваха танцьорите. 

В неделя предстои кастинг в Димитровград, където също ще бъде избран най-добрият непрофесионален отбор. 

Танцовият сблъсък между Хасково и Димитровград на 4 декември.

Кастингът

Клуб Веселие

Кастингът

Клуб 7/8Б

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.11.2011 15:27 15:27

Ръководител на клуб 7/8 Б е Данчето Стоянова, моля да поправите грешката

fen
fen
26.11.2011 16:01 16:01

много ясно че Васко ще избере въпросната Щерева…все пак е негова възпитаница.А и тя малко по скромно да го раздава, че квото се надула….

Анонимен
Анонимен
26.11.2011 21:51 21:51

Ако ни бяхте разяснили кои са Хасково и кои Димитровград,щеше да бъде добре!

Анонимен
Анонимен
26.11.2011 22:53 22:53

nqma predstaviteli na Dimitrovgrad – gorespomenatite grupi sa ot Haskovo.Kastingat za dimitrovgrad4ani e utre. 4udq se koi li 6te u4astva 🙂

Реалист
Реалист
28.11.2011 19:26 19:26

Хайде да си кажем истината-спечелиха тези,които се предстравиха най-добре.Другите два клуба също бяха добре подготвени,но имаше неувереност в изпълнителите и това доведе до грешки-понякога екзалтираното настроение изиграва лоша шега.Ръководителката Галя Щерева се е учила от най-добрия и за това показва и най-добрите резултати,а не ,защото е негова възпитаничка.Имайте уважение към г-н В.Димов и не го забърквайте в такива долни интриги.А възпитанието на г-жа Щерева не и позволява да се „удря в гърдите“,което пък другите са изтълкували като надуване,може би,защото те биха се държали надуто,ако постигнат такъв успех.
Пожелавам на всички непрофисионални отбори да продължават да се забавляват,дори и да не печелят такива кастинги-все пак и сърцето играе и душата не витае.

Back to top button