Регион

Асен Василев в Димитровград: Има добри перспективи за втория мандат

„Мисля, че са добри перспективите за втория мандат. Нека да завърши процедурата по първия мандат и след това ще започнем с разговор по втория“, коментира в Димитровград съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Той допълни, че имената на проектокабинета Денков са били обявени преди две седмици и всички партии са имали възможност да се запознаят с тях и ако имат забележки при разговорите да ги обсъдят. Василев посочи, че акад. Николай Денков е имал пълна свобода за избора на министрите.

По обяд беше открит офис на партията в Димитровград. Той се намира на булевард „Димитър Благоев“ №1 до спортна зала „Младост“. Това е 60-ият офис на „Продължаваме Промяната“ в страната.

Продължаваме Промяната„Надявам се до местните избори да сме стъпили във всяка една община. Който има проблеми в Димитровград да се свърже с нас“, каза Асен Василев.

Продължаваме ПромянатаТой допълни, че все още няма номинации за кметове. Сега се подготвяла номинацията за кандидат за кмет на София. Планира се кандидатурата да е обща между ПП, ДБ и „Спаси София“. Тя ще бъде обявена до 2 – 3 седмици и след това ще започнат номинациите по общините в страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Budala
Budala
20.05.2023 15:53 15:53

Защо така бензина и дизела падна с левче откакто Кокорчо не е министър?

Анонимен
Анонимен
21.05.2023 1:24 1:24
Отговор до  Budala

6toto so proZ!

Ивана
Ивана
21.05.2023 11:31 11:31
Отговор до  Budala

Делян Добрев ще отговори и то пред съда Василев заведе иск за 250 000 лв

Back to top button