Спорт

Продължава възходът на баскетбола в Хасково: Юношите спечелиха титлата

След успехите си при мъжете, баскетболният клуб „Хасково“ вече печели титли и при юношите.

Пред многобройните си фенове в спортна зала „Дружба“ момчетата на треньора Янко Желев спечелиха финала срещу Чавдар-Троян с 81:60 и станаха шампиони в Първа дивизия при 19-годишните. Трети в първенството е отборът на Светкавица, а четвърти е Евробаскет. Кметът Станислав Дечев награди призьорите.

Капитанът Иван Иванов вкара 25 точки, Ивайло Христов реализира 18 т., а Кеворк Зобуян завърши с 12 т.

Развълнуваният наставник Янко Желев коментира след награждаването, че отборът му е заслужавал титлата, защото не е допуснал нито една загуба в първенството. Той изрази надежди за още по-голямо финансиране на клуба, което ще помогне юношите да се състезават в елитната група, където им е мястото. В края на срещата феновете скандираха името на треньора.

Продължава възходът на баскетбола в Хасково: Юношите спечелиха титлатаЩастливият президент на клуба Здравко Марков честити титлата на юношите и благодари на публиката за подкрепата. Той посочи, че старанието за развитие на школата дава резултати.

Част от юношите заминават за мача от плейофите при мъжете, който е тази вечер срещу „Хебър“ в Пазарджик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.05.2023 7:41 7:41

Браво, голямо БРАВО!

Back to top button