Регион

22-годишен харманлиец с женски дрехи обра турски шофьор

22-годишен харманлиец е задържан за кражба от свиленградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 20 май в 1 часа 56-годишен турски шофьор на товарен автомобил Мерцедес подал сигнал, че спрял камиона си на паркинг в близост до село Генералово и в полунощ на прозореца му почукало лице, облечено като жена.

Той го пуснал в кабината, поговорили си около половин час, след което непознатият си тръгнал. След това водачът на товарната кола установил липсата на 5 000 турски лири, 3 000 евро и 10 долара. Малко по-късно полицаите са заловили заподозрения в кражбата.

На 20 май в региона са задържани още четирима за кражби. В Харманли е хванат стар познайник на полицията, който откраднал от жилище 3 алуминиеви врати с касите, бойлер, телевизор и пералня.

В хасковския арест са пренощували 25-годишен мъж, който задигнал с каруца от паркинг в индустриалната зона в града 5 двигателни глави за товарни автомобили и 39-годишен мъж от село Узунджово, откраднал акумулатор от паркирана кола на свой съселянин. Кражбата станала за минути, докато собственикът му спрял да пазарува в селския магазин.

14-годишен от село Георги Добрево пък откраднал 280 лв. и кутия с цигари от магазин. Той влязъл през прозорец и бил забелязан от преминаващ мъж, който сигнализирал собственичката. Докато двамата го търсили, той се скрил под маса, използвал невниманието им и избягал, но по-късно бил хванат от полицаите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Hmmm
Hmmm
22.05.2023 12:31 12:31

Среднощен разговор с непозната ,,жена,, и толкоз зажаднял за женски разговор, че агата не забелязал мъжа под прикритие, леле колко възбуждащо да си с жена обща употреба. Поне кажете за какво толкоз са си шопнали. Я по добре агата да иде да си направи един бърз тест за СПИН, че да не зарази и ханъмата .

Back to top button