Хасково

Откраднаха още три отключени автомобила в Хасковска област

Продължават кражбите на отключени автомобили в Хасковска област, предупреждават от полицията. Униформените призовават гражданите да заключват колите си.

Haskovo.info припомня, че вчера сутринта в хасковския квартал „Болярово“ собственикът на откраднат Фолксваген откри колата си забита в уличен стълб на 800 метра от дома му, където я оставил отключена.

На 25 май е получен сигнал за горящ Опел при 68 километър на автомагистрала „Марица“. Колата е собственост на 74-годишен любимчанин, който я оставил отключена пред дома си и повече не я открил.

Третият подобен случай е с откраднат незаключен Фолксваген, паркиран пред къщата на собственика си в харманлийското село Българин. Крадците се издирват.

36-годишен свиленградчанин е задържан за кражбата на каравана с немска регистрация на паркинг на улица „Гео Милев“. Той я закачил на собствения си Фолксваген.

Младежи на 16 и 17 г. са заловени за кражби от вендинг машини и кафе автомати в Хасково. Хванат е и 26-годишен познайник на полицията, който задигнал 870 лв. от чекмедже на офис на булевард „Васил Левски“. Мъжът е проникнал през отворения прозорец.

Откриха крадена кола забита в стълб в квартал „Болярово“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button