Спорт

Силно представяне на „Торнадо“ на Световно и Европейско първенство

Състезателите на хасковския клуб „Торнадо“ се представиха силно на две международни състезания в Орадея, Румъния. В тях се представиха по 7 състезатели.

На второто Световно първенство на Световната Спортна Шито-Рю Федерация участваха състезатели от 24 държави. Алтай Али стана втори на кумите до 59 кг. при джуниори. Бронзови медали завоюваха Ерен Ахмед и Петър Георгиев на кумите при кадетите +67 кг., Ерен е трети и на ката, както и Ангел Ангов и Димитър Генев при джуниорите.

На деветото Европейско първенство на Европейската Шито-Рю Карате Федерация участваха състезатели от 21 държави.

КаратеЕвропейски шампиони станаха Денис Джуменов на ката при джуниорите и Алтай Али на кумите до 59 кг. отново при джуниори.

Вицешампиони отборно на ката при мъжете са Денис Джуменов, Димитър Генев, Ангел Ангов, второ място на кумите при кадетите +67 кг. спечели Ерен Ахмед. Бронзов медалист на кумите при кадетите +67 кг. е Петър Георгиев.

КаратеБогдан Бонев дебютира с две пети места на ката мъже на първенствата на ЕШРКФ и ССШРФ, след като бе прекъснал тренировките по карате и на 26 години намери сили да продължи по пътя на бойните изкуства с отлично завръщане.

Карате„Това бе най-доброто ни класиране до момента от тези състезания, като в Първенството на ЕШРКФ клубът ни участва за 6-ти пореден път и показахме, че с труд и постоянство се постигат добри резултати“, доволни са от клубното ръководство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button