Любопитно

Наградиха три от художничките на школа „Колорит“

Три от талантливите художнички на хасковската школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при читалище „Заря“ получиха награди от национални конкурси.

Мелиса Бекир е със специална награда от Националния конкурс за рисунка с международно участие „Аз, ти, той – ние сме Европа“. Организиран е съвместно от Международното дружество „Елиас Канети“, Гьоте институт и Художествена галерия – Русе.

Жанина Димова е класирана на второ място във втора възрастова група на Националния конкурс за детска рисунка на тема „Българските народни приказки – извор на мъдрост и доброта“. Основен организатор е сдружение „Дай, бабо, огънче“ в Перник.

НаградиМагдалена Димова спечели второ място в трета възрастова група на Националния конкурс за детска рисунка „Шарено петле“ на тема „В полите на Странджа“. Конкурсът се осъществява под патронажа на кмета на Община Средец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button