Любопитно

Хасково и Димитровград в танцов сблъсък тази вечер

Любители на фолклора„Любители на фолклора“ от Хасково и „Тракия 1“ от Димитровград ще се надиграват тази вечер в най-оспорваното състезание за любители танцьори – „Надиграй ме“ по БНТ Свят. 

Двубоят ще започне в 21:45 часа. По време на предаването всеки, който иска да подкрепи своите фаворити, може да го направи като изпрати SMS на номер 18600 за „Тракия 1“ и 18700 за „Любители на фолклора“ срещу 1,20 лева с ДДС.

Haskovo.info припомня, че на кастинг в Хасково „Любители на фолклора“ с ръководител Галя Щерева победи в конкуренция на други два любителски клуба от града – клуб „Веселие“ с ръководител Ана Димитрова и клуб „7/8 Б“ с ръководител Йорданка Стоянова.

На кастинга в Димитровград участваха 4 танцови групи непрофесионалисти – два състава на “Тракия“, учениците от езикова гимназия “Д-р Иван Богоров“ с ръководител Стефка Иванова и групата за любители на танцов ансамбъл “Звездица“ с ръководители Веселин и Антония Иванови.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button