Регион

Късо подпали кола, небрежност – цех, изгоря и каравана

ПожарнаЛек автомобил Опел Астра е изгорял при пожар, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал в хасковското село Клоконица, а причината е късо съединение. 7 тона вода са използвали огнеборците при гасенето на пламъците, които са унищожили и 35 кв.м. от покрива на спомагателна постройка наблизо.

В събота сутринта се е подпалил цех в село Горски извор заради неправилно ползване на отоплителни уреди. Бързата намеса на огнеборците е спасила търговския обект. Изгорял само един диван.

Няколко часа по-късно е подаден сигнал за пожар в заведение в двор на къща на бул. „Македония“ в Харманли. Докато пожарникарите да стигнат до адреса, собствениците са успели да се справят сами с пламъците. Унищожен е само 5 метра кабел за улично осветление.

През уикенда се е подпалила и селскостопанска постройка в ивайловградското село Розино. Небрежност при боравене с открит огън е изпепелила 250 кв.м. от покрива на постройката и 750 бали слама.

В неделя са регистрирани два огнени инцидента с материални загуби. При пожар в навес в стамболовското село Долно поле са изгорели 50 бали слама, 200 кг. тютюн на низи и 4 куб. м. дърва за огрев. В свиленградското село Мезек пък е изгоряла каравана. Причината за инцидента е неустановена.

За времето от петък до неделя са регистрирани още 9 пожара без материални загуби в отпадъци и сухи треви в Хасково, Димитровград и Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.12.2011 20:30 20:30

kade kade v koe selo- Клоконица li kade se namira tva selo

Back to top button