Спорт

Избраха Кралица и Принцеса на международния турнир по художествена гимнастика в Хасково

Около 600 грации от България, Босна и Херцеговина, Сърбия и Черна гора участват в Петия международен турнир по художествена гимнастика „Кралица на Аида“ в хасковската спортна зала „Дружба“.

„Светът е по-добър, когато правим толкова красиви неща“, каза при откриването на състезанието заместник-кметът Мария Вълчева. Тя поздрави всички участнички, треньори, родители и основния организатор на турнира – председателят на хасковския клуб „Аида“ Яна Михайлова. Вълчева получи подарък от организаторите.

Нешка и Стефани Шопови изпълниха Националния химн. Днес момичетата се състезават индивидуално, като в ранния следобед беше първото награждаване.

АидаПринцеса на „Аида“ е Адрияна Станчева от клуб „Импала“ (Стара Загора), а Кралица на „Аида“ е Божена Василева от клуб „Ритмик“ (Шумен). Бяха раздадени много специални награди.

В неделя турнирът продължава с изпълненията на ансамблите, Гимнастрада и Естетическа гимнастика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button