Хасково

Задържаха дрогиран шофьор след стрелба, двама на скутер не спряха на стоп палка в Хасково

Екшън със стрелба е станал на 3 юни сутринта в Симеоновград, съобщават от полицията.

В 9:45 часа на улица „Съединение“ в града е спрян автомобил Сеат, шофиран от 24-годишен симеоновградчанин. След като разбрал, че ще бъде проверен младият водач направил опит да се качи и запали колата, за да потегли, но не е успял и е побягнал. Той е задържан след предупредителен изстрел във въздуха. Тестът е отчел употреба на метамфетамин.

Снощи в 1:50 часа на булевард „Освобождение“ в Хасково полицаи са подали сигнал за проверка на електрически скутер, на който са се возили двама мъже. Те не са спрели и са продължили към центъра на града. След като са навлезли в пешеходната зона са тръгнали пеша.

Полицаите са задържали 31-годишен мъж, който казал, че скутерът е негов. Пред униформените той е признал, че 30-годишният му приятел, който е управлявал скутера се е укрил. Нерегистрираният скутер е иззет.

В събота в Хасково е арестуван 39-годишен шофьор на Киа, който при паркиране е ударил на улица „Брегалница“ спрян пред него товарен автомобил. Дрегерът е отчел 3.52 промила алкохол.

Ден по-рано в Свиленград е задържан 46-годишен, който е управлявал лек автомобил с 1.51 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button