Любопитно

Предколеден концерт за пиано в читалище „Заря“

Вероника и ПетяСамостоятелен концерт на 18- годишните Вероника Миткова и Петя Миленова е насрочен за 18 часа утре в камерната зала на читалище „Заря“. Това е втората самостоятелна изява на пианиските от музикалната школа „Манол Иванов“.

Тази година двете момичета са абитуриентки. Те свирят от 10 години и предколедният концерт ще бъде и последният им като възпитанички на школата, съобщи ръководителката им Ани Хачадурян. Утре вечер те ще представят творби на Шопен, Брамс, Щраус, произведения на съвременни композитори и жанрови пиеси. Вероника и Петя са подготвили индивидуални изпълнения, както и дуетни.

За концерта репетират още от началото на учебната година. Само през миналата година те са носителски на първа награда от националния конкурс „Орфеева дарба“ в София и на втора награда от национален конкурс, провел се в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Арно Хачадурян
Арно Хачадурян
14.12.2011 20:24 20:24

Разбира се! Ани Хачадурян е най- амбициозния учител по пиано в Хасково! 🙂

piano
piano
14.12.2011 21:02 21:02

Bravo na gospojata, bravo i na momichetata! 🙂 Uspeh!

Н. Каракехайов
Н. Каракехайов
14.12.2011 22:21 22:21

Успех!

Back to top button