Регион

До 5 г. затвор грозят Мирослав, който преби жена си на паркинг в Харманли

Районен съд – Харманли остави в ареста 44-годишния Мирослав Желязков, който в петък беше зрелищно задържан в центъра на Хасково.

Мъжът е обвинен в хулигански действия, изразяващи се в нанесен побой над 47-годишната си жена на паркинг в Харманли и на неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие. Тя е настанена за наблюдение в болница.

Двамата са в развод, а харманлиецът беше арестуван, след сигнал от съпругата му, че е нападната и бита от Мирослав на паркинг в Харманли. Той й отнел дамската чанта с 4 200 лева и мобилен телефон, след което избягал с нейния автомобил в неизвестна посока. По-късно колата беше намерена в село Брягово, а мъжът – задържан в Хасково. Ако бъде признат за виновен го грози затвор до 5 г.

Според съда има реална опасност при по-лека мярка харманлиецът да се укрие или да извърши престъпление. Той е безработен, адресната му регистрация не отговаря на адреса, на който той твърди, че пребивава, няма семейна ангажираност, той е с лоши характеристични данни и обременено съдебно минало.

С тези съображения му е наложена най-тежката мярка „Задържане под стража“, като определението може да бъде обжалвано през Окръжен съд – Хасково.

Haskovo.info припомня, че мъжът вече беше наказан с пробация след споразумение от Районен съд – Хасково, защото на 15 май се закани с убийство на двама полицаи в Брягово.

Остава в болница жената на зрелищно арестувания в Хасково рецидивист

Полицаи с качулки задържаха криминално проявен в центъра на Хасково

„Търговецът“ с брадва от Брягово с обвинения за заплаха за убийство

Наказаха с пробация търговеца заплашвал с брадва полицаи в Брягово

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button