Хасково

Община Хасково търси юрист и социални работници

Община Хасково обяви подбор за наемане на трима социални работници и консултант-юрист във връзка с европейски проект за укрепване на общинския капацитет.

Към кандидатите за юрист се изисква висше юридическо образование, компютърна грамотност, като професионален опит не се изисква, но ще се счита за предимство.

Кандидатите за социални работници трябва да са висшисти – бакалаври или магистри в направленията Социални дейности, Психология, Стопански и правни науки, да имат компютърна грамотност, професионален опит не се изисква, но също ще се счита за предимство.

Документите се подават в общината до 16 часа на 21 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гого
Гого
15.06.2023 21:54 21:54

Не знам, какво търсите обаче, алоо какво става с града, няма млади хора, няма туристи, няма, почти нищо което да задържи хората в този община и града, дори заплатите са под всякаква критика… Оправете града, за да стане, подходящ за туристи и граждани… 😉

Last edited 10 months ago by Гого
Анонимен
Анонимен
16.06.2023 0:33 0:33
Отговор до  Гого

Всеки гледа да оправи себе си. Кой го е рбя за града, хората, заплатите и младите? Това е картината на общонационално ниво, а в нашите градове съвсем е изоставено положението…

John
John
16.06.2023 10:39 10:39
Отговор до  Гого

за къф чеп са ми туристи, да ми повръщат по улиците?!

Доволни граждани
Доволни граждани
17.06.2023 11:16 11:16

И за къде ги търсят, за каква заплата, за колко часа, с какъв срок на договор?
Необходимо е да се дава повече информация. Така ще има и повече интерес

Back to top button