Хасково

Раненият моторист остава в болница, арестуваха дрогиран таксиметров шофьор

34-годишният моторист, който вчера пострада при катастрофата в село Конуш, остава за наблюдение в хасковската болница, без опасност за живота, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, пътният инцидент стана вечерта в населеното място. Мотоциклетистът от село Седлари се е движил с Хонда в посока Кърджали. При изпреварване на непозволено място се е ударил движещ се пред него Фолксваген, шофиран от 77-годишен димитровградчанин. На моториста е съставен акт.

Вчера в Симеоновград е спрян 23-годишен неправоспособен с нерегистриран мотоциклет. В Стамболово е хванат 57-годишен жител на село Жълти бряг с автомобил с чужди регистрационни табели. Дрегерът е отчел 0.61 промила алкохол.

В Хасково е задържан 39-годишен водач на таксиметров автомобил Дачия, който е шофирал след употреба на амфетамин. В дома му в село Стойково е открит плик с 2 грама чай за пушене.

Моторист пострада при катастрофа в Конуш

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пътник
Пътник
24.06.2023 14:39 14:39

Таксиметровите шофьори много заглеждат момичетата ! Веднъж пътувам и една мадама, която беше с пола и боса по сандали и шофьора я гледа и вика много е секси !

Back to top button