Хасково

НАП – Хасково продава товарни автомобили на длъжници

Публичните изпълнители от НАП – Хасково продават товарни автомобили на цени от 7 500 до 16 500 лв.

Търговете са организирани заради неплатени задължения на досегашните им собственици, които подлежат на принудително изпълнение и заради които има наложени обезпечителни мерки от страна на приходната агенция.

Най-скъпото предложение е 12-годишен камион IVECO с мощност 93 kw, с дизелов двигател, категория EURO 4 и места 2+1. Първоначалната му цена е 16 500 лв.

НАПЗа 16 125 лв. се продава товарен автомобил MERCEDES, модел СПРИНТЕР, категория EURO 3, с опция за бензин и газ, произведен 2003 година.

Друг камион MERCEDES, но по-стар модел и със забележки, ще бъде предложен на цена 15 000 лв. С най-ниска първоначална цена от 7 500 лв. е IVECO от 2003 година.

Автомобилите се намират на адрес в Хасково и могат да бъдат огледани от кандидат–купувачите от 3 до 7 юли, включително. Огледите ще се извършват след предварителна уговорка с публичния изпълнител, който провежда продажбите. Ценовите предложения и депозита в размер на 20% от първоначалната цена, ще се приемат от 3 до 10 юли, допълват от НАП.

Данъчните в Хасково уточняват, че с приходите от подобни продажби, частично или изцяло, се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица. За да не се стига до подобни мерки, от НАП апелират при затруднение в плащането в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button