Хасково

Обявиха конкурс за 15 войнишки длъжности в гарнизон Хасково

Министерството на отбраната обяви конкурс за 15 войнишки длъжности в гарнизон Хасково.

10 са вакантните места във военно формирование 52 740 – Хасково. По едно са местата за сапьор, младши механик-водач на МТЛБ, номер от разчет на самоходна минохвъргачка, младши шофьор, двама автоматчици и четирима помощник-гранатометчици.

Пет са вакантните позиции за военно формирование 22 280 – Корен – по една за младши охранител, младши техник и техник по ремонт на парни котли и две за младши електромеханик.

Вакантните места в Сухопътните войски са общо 393. Кандидатите трябва да имат средно или висше образование, да не са по-възрастни от 40 г., да са годни за военна служба, да не са осъждани и да нямат друго гражданство.

До 31 юли се подават писмени заявления за участие в конкурса до командира на съответното военно формирование чрез Централно военно окръжие.

Конкурсът ще се проведе от 22 до 30 ноември. Той включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура, събеседване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Велко
Велко
30.06.2023 7:47 7:47

Има ли въпроса за НАТО? Трябва ли да се демонстрира вярност към НАТО?

Санитар от Болярово
Санитар от Болярово
30.06.2023 22:47 22:47
Отговор до  Велко

Велко, какъв е въпросът за НАТО? Често ли се случва, девиациите в главата ви да ви карат да изказвате твърдения под формата на въпроси, които изисквате хората около вас да потвърдят? Как се чувствате, ако не получите „правилен“ отговор?

Last edited 10 months ago by Санитар от Болярово
Back to top button