Хасково

Започна ремонт на разбита улица към вилните зони „Куба“ 1 и 2

Започна ремонт на разбитата улица, която минава южно от оградата на централния гробищен парк и разделя вилните зони „Куба“ 1 и 2 в Хасково.

През годините многократно са получавани читателски сигнали за окаяното състояние на улицата. Обикновено от общината заделяха пари за нейното чакълиране, но след време отново се образуваха дупки и неравности.

Сега първите стотина метра от улицата се подготвят за асфалтиране. Отсечката беше в лошо състояние и преди е имала асфалт. Работата се извършва от „Екопрогрес“.

След това по останалата част улицата ще бъде пуснат грейдер, който да подравни неравностите. Машината ще мине и по една от пресечките, допълниха за Haskovo.info от общината.

Асфалт няма, чакъл – тук там: Стотици чупят колите си по разбита улица

С 200 000 лв. чакълират изровени улици в Хасково и по селата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
05.07.2023 21:07 21:07

Абсолютно подвеждаща и манипулативна статия!
1. Ще бъде асфалтиран пътя САМО 70-80 метра!
2. Случва се, защото от 2 седмици започна усвояването на парцел за бизнес постройка.
3. Асфалта ще е точно до имота на човека, който ще произвежда бутилки за боза.
4. Оня льоьло дето се прави на кмет, каза само преди месец, за пореден път, че този път не може да се асвалтира, защото нямало канализация! Законо забранявал асфалт ако отдолу няма канализация!
5. Аре сега да видим как асфалтираме без да има канализация?!
Ако имаше истински журналя в това село, вместо предизборно да снимат ремонти, които между другото не отговарят и грам за стандартите за изграждане на пътища, щяха да пишат адекватно и обективно. Щяха да попитат кмета, как така асфалтираме , при положение, че уж законо не му позволява.

Анонимен
Анонимен
05.07.2023 21:51 21:51
Отговор до  Георги

Само се краде в тази държава,затова няма оправия.

Читател
Читател
06.07.2023 0:59 0:59
Отговор до  Георги

То пише в статията, че ще се правят първите 100 метра, а после ще се заравнява само. Манипулациите са някъде другаде. И е добре да се чете преди да се сипят простотии. В случая не е статията проблема, а другото посочено.

Иван Иванов
Иван Иванов
11.07.2023 16:12 16:12
Отговор до  Георги

На никой не му пука за хората в този град. Ето аз ви казвам 35 години чакат хората за асфалт или канализация и после асфалт на улица Петрич, която е в градска зона, а не вилна и то от доста години е така. Да не би на тясната отсечка, която е продължение на Панагюрище да има канализация ? Ама я асфалтираха, защо там може, Ана съседната не може? Ами много е просто -не им пука за хората, това е. Пари ли няма-има, ама отиват някъде.

Тошко
Тошко
05.07.2023 22:21 22:21

Време и общината да прекрати и параграф 4 дето започна за всички вилни зони

Алясчо
Алясчо
10.07.2023 16:02 16:02

Братята с шишетата почерпили кметя (малко количество от сухата част) или по скоро от вълшебната думичка някой лев ….

Иван Иванов
Иван Иванов
11.07.2023 16:08 16:08

Браво! улица Петри за която също имате множество сигнали кога ще се асфалтира и изравни. Колко пъти писаха хората, че дупките на места са над 15 см. Не става ни за пешеходци, ни за коли, а не е вилна зона, градска е зоната и данъците са като за ГРАД. Къде да пишем още за проблема?

Back to top button