Хасково

Опасна детска люлка до блок на булевард „Раковски“ в Хасково

За опасна детска люлка до блок 24 на булевард „Раковски“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info. Тя се намира от северната страна на бившия магазин „Марса“.

Старото съоръжение е проблемно от години. От него обаче вече стърчат ламарини и заплашва скоро да рухне върху някое дете, опасяват се живеещите в района. Те настояват опасната люлка да бъде ремонтирана, премахната или подменена.

Haskovo.info припомня, че в града има редица опасни детски площадки. От общината обявиха в началото на годината, че 84 от тях ще бъдат ремонтирани.

Люлка

Предстои ремонт на 84 детски площадки в община Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лошо е
Лошо е
09.07.2023 16:05 16:05

По опасни са Свидетелите на Йехова които причакват в този район ученички. Колко време на спирката такива от Свидетелите си предлагаха сектанските списания и брошури. А ученичките, които зарибяват и водят по свои квартири, даже от другия край на Раковска. Тези Свидетели са параван за всякакви мръсотии и извратени изпълнения. Пазете си децата! Сега няма училище, но децата вече са зарибени. И правят каквото им се каже! участват във всякви неща, в които ги принудят. Има изгорели семейства в града!

Back to top button