Хасково

8 души пострадаха при катастрофи в Хасковска област

8 души са пострадали при 4 катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 14 юли при км 74 на автомагистрала „Марица“ катастрофира пътнически микробус. Пострадали са водачът и двама пътници. Двама от пострадалите са изписани за домашно лечение, а единият е в хасковската болница, без опасност за живота.

Същият ден е станала още една катастрофа при км 80 на магистралата. 61-годишен турски водач с френски паспорт на лек автомобил Пежо се е ударил в движещ се пред него Мерцедес, управляван от 22-годишен французин. От сблъсъка са пострадали двама пътници на 67 и 69 г. от Пежото, които са прегледани и са освободени за домашно лечение.

74-годишният шофьор, на който в събота сутринта му прилоша рязко и удари с колата си 72-годишен пешеходец в Хасково, е в болницата с опасност за живота. Haskovo.info припомня, че инцидентът стана на булевард „България“. След удара водачът е продължил движението си, спрял е колата си на улица „Банска“, където е припаднал. Пострадалият пешеходец е без опасност за живота.

Вечерта до Градската градина в Хасково пък се удариха товарен автомобил Фиат и лек автомобил Дачия. Товарната кола, управлявана от 30-годишен димитровградчанин е блъснала Дачията, шофирана от 48-годишен хасковлия. Водачът на товарната кола е прегледан в спешното отделение и е изписан за домашно лечение.

Пътнически микробус катастрофира на магистрала „Марица“

Пешеходец и шофьор са в хасковската болница след пътен инцидент

Катастрофа затрудни движението край градската градина в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button