Хасково

Пети ден издирват Златко с дронове и следови кучета

Пети ден продължава издирването на 46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково.

Тази сутрин неговите близки и десетки доброволци продължиха търсенето на изчезналия на 13 юли мъж в района на Кенана. Екипи на полицията също участват в издирването, включени са следови кучета, дронове, а след залез слънце и техника за нощно виждане.

Директорът на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев каза, че има сигнали от хора, които са забелязали мъжа. Всички сигнали се проверяват, като търсенето е в района и на близки димитровградски села. Засега няма данни Златко да е станал жертва на престъпление, допълниха от полицията.

ИздирванHaskovo.info припомня, че мъжът беше обявен за общодържавно издирване. За последно е бил засечен на 13 юли в 17:23 часа в района на вилна зона „Кекличево стопанство“.

Мъжът е висок 175 см. с овално лице, къса, бяла прошарена коса с тегло около 130 кг., зелени очи, с набола брада. Бил е облечен с черни къси панталони, синя тениска, бели маратонки и сламена шапка.

Всеки, който има информация за Златко може да позвъни на телефон 112 или да посети най-близкото полицейско управление. Телефонът на сестра му Валентина е 0899 820 443. Във фейсбук има и страница – Да намерим Златко Дерменджиев.

Златко е обявен за общодържавно издирване, търсенето продължава

Продължава издирването на Златко, търсят се още доброволци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button