Регион

Спецакция на полицията на автомагистрала „Марица“

Специализирана полицейска операция по метода „широкообхватен контрол“ ще бъде проведена на 27 юли от 10 до 13 часа на автомагистрала „Марица“, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Целта е да се ограничат предпоставките за настъпване на катастрофи, спазване на правилата за движение по пътищата, на техническата изправност и регистрацията на автомобилите, спазване на времената за шофиране и почивка от водачите, извършващи обществен превоз на пътници или товари.

В съвместната операция ще участват още служители на Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково, Областно пътно управление – Хасково, Териториална дирекция Митница – Пловдив, Офис – Хасково на Национална агенция за приходите и Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Локомотива
Локомотива
26.07.2023 15:36 15:36

Всички копчета и магнити в хладилника на камиона

Back to top button