Хасково

Приключи обновяването на алеята около стадион „Хасково“

Завърши ремонтът на алеята около стадион „Хасково“ в парк „Ямача“, съобщават от общината.

Настилката беше деформирана и опасна за спортуващите. Преди обновяването й беше прокаран нов водопровод на улица „Панорама“ за квартал „Младежки хълм“.

Haskovo.info припомня, че ремонтът започна в началото на юли. Наред с асфалтирането на алеята са поставени и нови бордюри.

Ремонт

Започва преасфалтиране на алеята около стадион „Хасково“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.08.2023 16:20 16:20

Браво, сега ако можеше общината да довърши малко. Например да изкорени тия акацийки дето се виждат на снимката. Не им е мястото там. А като пораснат ще в много по-трудоемко и повече пари от бюджета. Такива ми работи. 😁

Анонимен
Анонимен
11.08.2023 17:41 17:41

можеше и една пешеходна пътека да сложат на ул. панорама към стадиона

Чубака
Чубака
11.08.2023 23:20 23:20

Този кмет каквото пипне разваля. Първо стълбите пред Богородица, а сега и Ямача. Какъв беше смисъла пътеката да се огражда с тия високи бордюри, постоянно да се качваме върху тях като се разминаваме, отделно пречат и на велосипедистите. А какво ще стане като завали един силен дъжд и водата не може да се оттече отстрани… река, ето това ще стане. Изобщо какъв е смисъла от този ремонт, старият асфалт си беше достатъчно добър и щеше да издържи още дълго време.

Last edited 8 months ago by Чубака
Back to top button