Хасково

Ремонтират поетапно булевард „Раковски“ в Хасково

Започва ремонт на булевард „Раковски“ в Хасково. Днес се извършват подготвителни дейности, като вече са поставени и знаците за временната организация на движението.

Работата ще бъде извършена на 5 етапа. Ремонтните дейности ще започнат с изпълнение на 1 етап в понеделник, 14 август, от 7:30 часа в източното платно на булеварда, в отсечката между булевард „Съединение“ и улица „Дунав“.

Движението в участъка ще бъде затруднено, на моменти работата ще обхваща и двете ленти на платното. Дейностите ще продължават до 16:30 часа всеки ден, включително и събота. След този час движението по платното ще бъде възстановявано. На място ще патрулират и указват съдействие екипи на сектор КОРЗ и служители на Пътна полиция.

РемонтСъздадената временна организация в участъка предвижда и промени в движението на градския транспорт. Тролейбуси №108 и №308 ще бъдат заменени с автобуси. Във времето на ремонта, от 7:30 до 16:30 часа, маршрутът е: ЗММ – Автогара – ул. “Булаир“- ул. “Дунав“- бул. “Раковски“. Автобусът по линия №104 променя маршрута си от Първа поликлиника /ДКЦ 1/ – бул. „България“ – бул. “В. Левски“ – ул. „Дунав“ – бул. „Раковски“.

След 16:30 часа, когато приключват ремонтните работи, движението и на автомобили и на градски транспорт се възстановява през участъка, който е в ремонт. През целия период на изпълнение на ремонта на настилката на булевард „Раковски“ автомобилите на Противопожарната служба, Спешна помощ и органите на МВР ще бъдат пропускани.

РемонтСледващите етапи от ремонта на булеварда ще се изпълняват, както следва: източно платно на бул. „Раковски“ в отсечката от ул. „Дунав“ до ул. „Ком“, западно платно на бул. „Раковски“ от ул. „Ком“ до ул. „Дунав“, западно платно от ул. “Дунав“ до бул. „Съединение“, ремонт на настилката от кръговото кръстовище на бул. „Раковски“ с ул. „Ком“ до края на булеварда, бензиностанция OMV.

Основните дейности ще се извършват поетапно и ще приключат в рамките на един месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Реалност
Реалност
11.08.2023 13:43 13:43

Идват избори след близо 2 месеца, нормално, но от 8г гербаджииските измамници върнаха града поне с 20г назад, само схеми и дърти измами, вече сме на последно място в България, факт! На изборите не си стойте в хралупите маймунски, а излизайте да гласувате, после да не ревете, защо над вечер в центъра на града имало само тъмно зелени!

Редовен данъкоплатец
Редовен данъкоплатец
11.08.2023 15:57 15:57

Колко много други улици плачат за ремонт ама там не се вижда а идват избори…

Гражданин
Гражданин
11.08.2023 16:14 16:14

Предизборно кърпене на бул.Раковски.
Хасково не е само един булевард.

Иван
Иван
11.08.2023 16:40 16:40

Да много е важно Булевард в Хасково,като много лошо състояние са селата село Румелия и село Върбово особенно село Румелия началото на селото има асфалт,но вътре в селото няма път после искат по време на избори да изберем тях не няма с какво лице?

Анонимен
Анонимен
12.08.2023 1:40 1:40

А ул. Хризантема която е 1,1 км цялата и се асфалтира само 0,550 м, а останалите 0,550 м е в дупки и мизерия. Защото ли?
Е затова няма да гласувам

Back to top button