Регион

Арестуваха пиян каналджия със 7 нелегални мигранти в колата

37-годишен български гражданин е задържан със 7 нелегални мигранти в колата му на автомагистрала „Марица“ в землището на Димитровград, съобщават от прокуратурата.

Той е управлявал „Форд Галакси“ и е спрян за проверка на 15 август около 18 часа. Пътниците в колата се представили за сирийци и нямали документи за самоличност. Сред тях имало две деца.

Нелегалните мигранти влезли нелегално в страната от Турция. Българинът е трябвало да ги транспортира до София, а от там до Сърбия.

Дрегерът на водача е отчел 1.33 промила алкохол. Повдигнати са му обвинения от прокуратурата и е задържан до 72 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
да се знае
да се знае
17.08.2023 21:49 21:49

Има секти в града за които това е основна дейност – държат в квартирите си всякакви мургави мигранти – претъпкани и натъпкани в квартирите. Тези екземпляри се разхождат по кооперации и блокове, крадат и заглеждат жени и момичета! Озъптете ги, защото ще изгорят много невинни семейства!

Back to top button