Любопитно

Президентът, Михаела Филева и пищна заря за 76 г. Димитровград – ВИДЕО

Президентът Румен Радев поздрави тази вечер димитровградчани за празника на града.

Държавният глава се включи в тържествената част за празника на Димитровград. Радев прие строя на военнослужещите на площад „България“.

„Вярвам, че Димитровград ще бъде пример за градивното бъдеще на България“, каза в словото си президентът и допълни, че се радва да бъде в родния си град за неговата 76-годишнина.

ПразникРумен Радев поздрави общинското ръководство и гражданите за съвременния облик на града. Той беше придружен от съпругата си Десислава Радева. Сред официалните лица бяха областният управител Гинка Райчева и депутати.

ПразникКметът Иво Димов поздрави димитровградчани с празника и получи една от четирите Златни монети Култура, която беше връчена на Община Димитровград. Останалите три бяха за посолството на Кралство Белгия, на испанския културен институт „Сервантес“ и на Народния театър „Иван Вазов“.

Последва пищна заря, след която за радост на множеството на сцената се качи певицата Михаела Филева. Звездата изпълни едни от най-популярните си песни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.09.2023 0:07 0:07

Божеее, тоя президент, тия кметове и тия политици изтупани в лъскавите си костюми и тия измислени певци ипевици съсипаха планетата ни, като че ние останалите сме никои и ние не сме важни. СКОРО ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ, В КОЯТО ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ. ПРЕЗИДЕНТА Е ЛЪЖЕЦ И ….УБИЕЦ…НА НАРОДА! АЗ МОЖЕ ДА СЪМ ОТ ДИМИТРОВГРАД, НО ИЗОБЩО НЕ ОТИДОХ ДА ГО ВИДЯ ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО ЗА МЕН – АЗ СЪМ СИ ПРЕЗИДЕНТА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ НАЛАГА И ДА МЕ ВОДИ ЗА НОСА. НО СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИМА БОГ!

dabe
dabe
04.09.2023 16:28 16:28
Отговор до  Анонимен

Имаш нужда от помощ.

Анонимен
Анонимен
04.09.2023 0:08 0:08

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е УБИЕЦ!

Анонимен
Анонимен
04.09.2023 0:08 0:08

ДА КАЖЕ НА НАРОДА КОЙ ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!

Back to top button