Регион

Постоянен арест за младеж, заловен с петима мигранти край Радиево

Хасковският окръжен съд потвърди определението на Димитровградския районен съд, с което на 19-годишен български гражданин е наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Младежът е обвинен, че на 26 юли в землището на димитровградското село Радиево е превозвал с лек автомобил срещу заплащане петима нелегални мигранти – трима сирийци и двама иракчани, сред които и дете.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 1 до 6 г. и глоба от 5 000 до 20 000 лв.

Според съда при по-лека мярка съществува реална опасност младежът да се укрие и да извърши престъпление. Той е оставен в ареста, а определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kir
kir
06.09.2023 9:57 9:57

Какво стана с митничарката на К Андреево и миграционния полицай от Любимец хванати с Талибани

Христо Матеев
Христо Матеев
12.09.2023 19:44 19:44

Защо да е подсъдно да превозваш хора във вътрешността на страната?? Какво като са емигранти? Той ги превозва, не ги прекарва през границата! Някой длъжен ли е да пита стопаджията какъв е?? А защо не преследвате пропускащите ги срещу много униформени? Много лицемерна система!

Back to top button