Любопитно

Подаръци за първокласниците в община Димитровград

„Моят Първи картинен атлас на света“, седмична програма, рамка за снимка с магнит, значка и медал „Аз съм вече в първи клас“ ще получи всеки един първокласник на 15 септември в община Димитровград.

Всички първокласници получават подаръчни комплекти вече 11 г. от общината. На вътрешната страна на всеки атлас има специално обръщение от кмета Иво Димов към малките ученици. Тази година 377 деца ще прекрачат за първи път училищния праг.

Традиционно книжката е образователна и е съобразена или с годишнината на популярен български автор или е издание, с което малчуганите да опознаят света.

Атласът е красиво илюстрирана книга, която обогатява знанията и уменията на децата по забавен за тях начин. Представя континентите, важни природни забележителности и факти за държавите и народите по света. Дава първа представа за основни географски понятия и формира умения за работа с географски карти. Забавлява с включените игри и тестове и стимулира интерес към познание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button