Хасково

ОИК – Хасково регистрира първите участници в местните избори

Общинската избирателна комисия в Хасково регистрира първите участници в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври.

Първи заявление за регистрация подадоха от инициативния комитет за издигане на Николай Ставрев за независим кандидат за кмет на община Хасково. Както Haskovo.info писа, инициативният комитет ще се представлява от Янчо Апостолов, а в него влизат още Димитър Добрев, Даниел Янков, Дойчо Кръстев и Димо Костов.

Комисията регистрира и инициативен комитет за издигане на Господин Георгиев за независим кандидат за кмет на село Въгларово. Комитетът е в състав Димчо Трендафилов, Веселин Георгиев и Веселин Ангелов.

Регистрирана е и партия „Възраждане“ за участие в изборите за кмет на Община Хасково, за общински съветници и за участие в изборите за кмет в селата Войводово, Орлово, Конуш, Узунджово, Мандра, Гарваново, Въгларово, Малево, Криво поле, Динево, Клокотница, Стамболийски, Книжовник, Николово, Манастир, Стойково, Подкрепа, Корен, Брягово и Александрово.

Haskovo.info припомня, че от „Възраждане“ обявиха, че техният депутат Георги Георгиев ще е кандидат за кмет на община Хасково и водач на съветническата им листа.

Документите за регистрация на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети се подават от 12 до 18 септември.

Николай Ставрев: Предлагам ясна алтернатива – широко обединение за по-добро бъдеще на Хасково

„Възраждане“ издига депутата си за кандидат за кмет на Хасково, имали сигнали за купуване на гласове

Официално: Общинските съветници в Хасково остават 41

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button