Хасково

Жена пострада при катастрофа между кола и тротинетка в Хасково

Лек автомобил и жена на тротинетка се сблъскаха на улица „Дунав“ в Хасково.

Произшествието стана в ранния следобед до пресечката с улица „Булаир“. Автомобилът се е движил в посока кръстовището с булевард „Раковски“, когато срещу него се появила тротинетката с жената.

Водачът на колата каза пред Haskovo.info, че се е опитал да я избегне, но въпреки това се е стигнало до сблъсък, при който жената се е озовала на тавана на автомобила. Тя е откарана с линейка в Спешно отделение на болницата.

КатастрофаКолата е със счупено предно стъкло и със следи от кръв. Водачите не са употребили алкохол. Движението в района беше затруднено до разчистване на местопроизшествието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
градски
градски
15.09.2023 14:40 14:40

Завиването към“ Ромпетрол“ от „Лидъл“ е заранено дори и за Емили тритонетката.

Геро
Геро
15.09.2023 15:04 15:04

Трябват вело алей за да карат отделно коли и колела, тротинетки. Кой ще го направи ?

шон шо жмон
шон шо жмон
15.09.2023 15:20 15:20
Отговор до  Геро

късно е да се направи, европарите за велоалеи свършиха, но пък наливат стотици кубици бетон в реката /ул.Дряново, посока кв.Болярово/, уж укрепват старото корито, но фирмата дето строи ще си даде комисионната и кмета вика ура

Дамян
Дамян
16.09.2023 7:35 7:35

Видях снимката на момичето, ами тя 120 кила, потроши на човека цялата кола, тавана дето се е преземила е една педя на долу. Надали тази малка тротинетчица щеше да я издържи до центъра, щеше де се сгъне на две части. По-скоро да си купи ИЖ, може и с кош, за нейна безопасност.

Jack Bauer
Jack Bauer
16.09.2023 20:33 20:33

Тротинеткаджиите и пишман моторджиите си карат по хавата, после викат – пазете моториста. Боклуци.

Back to top button