Хасково

Внесоха 5 248 подписа в ОИК за регистрацията на Николай Ставрев за кандидат за кмет на Хасково

5 248 подписа и документите за регистрация на независимия кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев бяха внесени днес в ОИК от инициативния комитет, който го издига.

На регистрацията бяха и представителите на политическите партии и коалиции, които го подкрепят за кмет.

„Искам да дам своя принос за развитието на града и по-доброто бъдеще на Хасково. Видно е, че през последните години основно проблемите идват от недалновидното управление на ГЕРБ и модела „Дечев“, каза Ставрев.

Николай Ставрев
Николай Ставрев

„Ние можем да дадем много по-добри възможности на града. С моя екип сме изработили стратегическа пътна карта, която да реши по-голямата част от проблемите на Хасково. Искаме да работим дългосрочно, а не на парче. Искаме да направим Хасково модерен и привлекателен град за инвеститори и същевременно безопасен за нашите деца. Предлагаме широка коалиция, която да работи за бъдещето на община Хасково“, допълни кандидатът за кмет.

Казва, че първият проблем, който ще реши като кмет е автомобилният трафик в града. „Инфраструктурата към момента е неподходяща за броя превозни средства, които са в града. По-късно ще представим пътна карта и всеки ще се запознае с решенията на проблемите“, посочи Ставрев.

Николай СтавревМарин Райчев от „Спаси Хасково“, които ще участват в изборите с името „Ние идваме“, каза, че има различни методи на финансиране на проектите, които биха реализирали – през общинския бюджет, европейски програми, публично-частно партньорство, кредит, който бързо да се изплати във времето. „Определено смятаме, че ще имаме мнозинство и дори намеренията ни са да имаме квалифицирано мнозинство в общинския съвет“, уточни Райчев.

За Камен Тодоров от БСП големият порок на ГЕРБ е, че те не са търсили експертизата на други граждански и политически формации. „Всички, които подкрепяме Ставрев, имаме експертиза в различни сфери. Предстои нещо ново, което не се е случвало. Фактът е, че толкова много формации се обединиха в негова подкрепа е първият сигнал, че промяна в Хасково може да стане, тя е належаща и ще живеем по-добре, когато Ставрев бъде избран за кмет“, завърши Тодоров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангал
Ангал
25.09.2023 17:17 17:17

Гошо ще стане Кмет.

виновен хасковлия
виновен хасковлия
26.09.2023 15:11 15:11
Отговор до  Ангал

Ще стане когато налъмите цъфнат! Или когато му се извинят всички хасковлии.

Budala
Budala
25.09.2023 17:59 17:59

Ей ся сва е тюрлю гювеч.

юсеин от квартала
юсеин от квартала
25.09.2023 18:49 18:49

С екземпляри като мирослав минев ,нямаш шансове Селската мадама Миро се пъчи излишно.Проучи хората около себе си.

Питаш
Питаш
25.09.2023 19:10 19:10

А защо не отбелязохте, че човека си търси работа и май кметската му допада Ной добре?

питанка
питанка
26.09.2023 8:36 8:36

Спасителите идват и си отиват. Независим колко да е независим Ставрев – от него нищо не зависи. Около него пълно с гладни за власт. И той лъха на несигурност. Пък като е имал толкова престижна работа – защо я е оставил????

Back to top button