Външни публикации

Официално откриха новия „HOLIDAY PARK“ с „Praktiker“ край Хасково

Новоизграденият „HOLIDAY PARK“ с магазин Практикер беше официално открит днес на Димитровградско шосе срещу бирената фабрика на входа на Хасково. Той ще отвори врати за клиенти в четвъртък, 28 септември със специални предложения за своите клиенти.

Инвеститор и собственик на „HOLIDAY PARK“ е компанията „Видеолукс Холдинг“, под чиято шапка са хипермаркетите за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“ и веригата за дома и градината „Praktiker“. Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

Лентата прерязаха председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев, кметът на Хасково Станислав Дечев и депутатът Делян Добрев. Белчев каза, че инвестицията от 20 млн. лв. за 1 г. е преобразила мястото. В „HOLIDAY PARK“ ще работят над 200 души, а само в „Praktiker“ между 70 – 80. Паркоместата са 270.

Магазини„За нас този град е много важен. Да имаш „Технополис“ вече е нормално за един град в България, но да имаш Praktiker е наистина нещо безценно. Смятам, че този град има хубаво бъдеще и този парк има такова“, каза още Тодор Белчев, който благодари на кмета Дечев и каза, че без него всичко това не би се случило. Той посочи, че с Добрев са добър тандем.

Депутатът благодари на Белчев и Дечев за бижуто тук и припомни, че преди този мандат хасковлии за ходили до Стара Загора за такива магазини. „Хасково се превръща в един модерен град“, каза Добрев.

Магазини

„Това което направихте е нещо уникално за Хасково. Успех на инвестицията и нека всички хасковлии, димитровградчани и жителите на цялата област да се възползват“, заяви Станислав Дечев.

Водосвет за здраве отслужи отец Никола. Всички бяха поздравени от танцьорите на ансамбъл „Българе“.

Holiday Park„HOLIDAY PARK“ се простира на 36 000 кв. м, като търговската площ е 16 400 кв. м. Плановете предвиждат облагородяване на територията му и района около него.

Комплексът обединява 14 търговски обекта с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време, които ще предложат привлекателни оферти и отстъпки в дните след откриването. Присъстващите брандове са Praktiker, dm, KiK, Mat Star, Opticlasa, T Market, Pepco, Sinsay, TEDi, LC Waikiki, SOpharmacy, Sport Vision, Numero Uno и 1 Minute Café.

Holiday ParkВ деня на откриването всеки посетител ще има възможност да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK – тигърчето Холи. Разнообразни изненади и игри очакват и малките посетители.

Praktiker в Хасково е 16-тият магазин от веригата. Той се простира на площ от 8 600 кв. м. и предлага разнообразен асортимент от над 50 000 артикула като разширява възможностите за пазаруване на клиентите, които могат да избират всичко необходимо за ремонта и подобряването на дома и градината. Освен многообразието от стоки в магазина се предлагат различни услуги като 3D проектиране на кухни и бани, тониране на бои, рязане на плоскости, покупки на изплащане и транспорт на закупената стока.

Специални оферти очакват клиентите, избрали да посетят новия Praktiker в Хасково в периода до 8 октомври 2023 г.

Back to top button