Хасково

Среднощен арест в Хасково за 2.5 кг. марихуана в изоставена постройка

Канабисови глави в процес на изсушаване са иззети тази нощ от полицаите в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Половин час след полунощ униформени са забелязали, че млад мъж, прескачайки ограда ходи и се връща до необитаем имот на улица „Хан Пресиян“. Последвала е проверка на 25-годишния и на посещаваната от него изоставена стопанска постройка.

В сградата са открити канабисови глави, оставени за изсушаване, разположени на решетъчна скара. Намерени са още 5 полиетиленови торби и буркан със суха изсушена листна маса под формата на съцветия със силен мирис на марихуана.

Общото иззетите канабисови продукти са с тегло около 2.5 кг. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

57-годишен познайник на полицията в Свиленград пък е заловен за кражбата на мобилен телефон на 19-годишно момиче в местен парк.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Annonimo
Annonimo
06.10.2023 11:04 11:04

zagazi toq put

Back to top button