Избори 2023 – Предизборни публикации

Мечтите на Хасково: Детският лагер на Петрово бърдо и Езерото на Кенана с лодките

  • Възстановяваме Детския лагер на Петрово бърдо, за да посреща отново децата на Хасково. Имам ясен план как запустялата база да се превърне в модерен детски еко-център за зелени училища, обучения, спортна подготовка. Възстановяването на Детския лагер на Петрово бърдо е поредната стъпка за подпомагане на младите семейства в Хасково. Защото, за да останат да отглеждат децата си тук, родителите трябва да имат добри условия– комфортни детски градини, съвременни учебни бази, възможности за спорт, за туризъм, за развитие в чист и сигурен град.

ГЕРБ

  • Езерото на Кенана с лодките, както го помним от миналото. Започнахме обновяването на Кенана с преасфалтиране на централната алея, модерен фитнес на открито и две нови детски площадки. Сега идва ред на най-чакания проект- Езерото на Кенана, така както всички хасковлии го помним, с лодките вътре в него. Тук ще изградим и детски еко-парк с атракциони, ще възстановим и Розариума. Предстои ни да модернизираме Зоопарка и да го превърнем в място за отглеждане на застрашени местни видове, където децата от целия регион да се забавляват, да учат и да се грижат за животните.

ГЕРБ

  • Сбъднахме една мечта – Хасково вече има плувен комплекс! Тук всеки ден плуват десетки деца и възрастни. Вече тренират и младежите от новосъздадения клуб по водна топка. Плувният комплекс е само първата стъпка. До него, върху 22 дка площ, до дни започваме изграждането на комплекс от открити спортни игрища за футбол, тенис, баскетбол, волейбол и пясъчно игрище за плажен хандбал. Тук ще е новият модерен спортен център на Хасково!

ГЕРБ

  • Обновихме стадион „Младост“ и днес той е неузнаваем с нова изкуствена тревна настилка на футболния терен, нова лекоатлетическа писта, нов фитнес на открито. И постигнахме най-важното: след ремонта всеки ден тук тренират стотици деца от футболните клубове и от лекоатлетическия клуб на Хасково. Не спираме до тук. Ще завършим ремонта на трибуните, ще монтираме седалки за зрителите, ще изградим нови съблекални за нашите и гостуващите отбори.

ГЕРБ

  • Обновихме и изградихме близо двадесет спортни площадки в различни части на града, включително в училищните дворове. Тези места са със свободен достъп и всеки може да спортува там. Стимулираме любителския спорт и здравословния начин на живот. Преобразихме напълно междублоково пространство на бул. “Васил Левски“ като подменихме всички подземни комуникации и едва тогава пристъпихме към облагородяване на пространството с места за паркиране, игри, отдих и спорт. Предстои да възстановим стадиона в кв. Болярово и да изградим на нови игрища в различни квартали на Хасково.

ГЕРБ

  • В Хасково върху руините на стара казарма изградихме един от най-красивите градски паркове в България- Парк Десети пехотен родопски полк. Вложихме много усилия и показахме, че Хасково може. Сега предстои изграждане на нови три модерни зелени зони в кварталите „Бадема“, „Любен Каравелов“ и „Орфей“.

ГЕРБ

  • Работим още за:
  • Съвременна болница с модерна апаратура и условия за пациентите
  • За Нови квартални зелени зони за деца и възрастни
  • За Мултифункционална зала за културни и спортни прояви
  • За Екологичен и модерен градски транспорт
  • За Летище Узунджово и каузата „Хасково-столица на моторните спортове на Балканите“

Имам идеи и екип, който да ги изпълни!  

Вярвам в Хасково! Знам, че #ХасковоМоже!

Станислав Дечев с №7 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button