Хасково

Първа жалба за агитация в изборния ден в Хасково, дадоха две еднакви бюлетини на избирател

Открит е изборният ден във всички 152 секции в община Хасково, съобщи председателят на общинската избирателна комисия Добромир Якимов.

В 5 – 6 секции не са се явили членове, а в една – председател, като са назначени заместници от резервните членове.

Избори
Добромир Якимов

Вече е получена и първата жалба за агитация, която се проверява. Става въпрос за агитационни материали, които са на по-малко от 50 метра от секция в училище на улица „Единство“. Малко по-късно ОИК се произнесе агитационните материали да бъдат премахнати.

ИзбориИма сигнал, че в секция на избирател са дадени две еднакви бюлетини. Те са пуснати в урната, като на едната няма втори печат и ще бъде отчетена като недействителна. Дадени са указания, като при повторно нарушение ще има наказание.

ИзбориКъм 7:30 часа в секциите в ОУ „Св. Иван Рилски“ вече бяха гласували по десетина избиратели. Първи гласуващи имаше в 7 часа и в секциите в спортна зала „Младост“ в Димитровград. От общината съобщиха, че изборният ден навсякъде е открит.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button