Регион

Двама мъже и жена са в ареста за 3 кг. кокаин и незаконно оръжие

Над 3 кг. кокаин, незаконно оръжие и ментета са открили вчера при спецакция хасковските криминалисти, съобщават от полицията.

Операцията е проведена след дългосрочно наблюдение. На автомагистрала „Марица“ е проверен лек автомобил Фолксваген с водач 28-годишен турски гражданин и 41-годишен пътник от Свиленград. Намерени са 6 пресовки с 3 кг. кокаин.

По-късно е проверено и жилище в Свиленград, обитавано от 40-годишния мъж. Там са открити още 150 грама кокаин, незаконен пистолет без сериен номер и марка с пълнител със 7 патрона.

КокаинОт жилището са иззети още 185 текстилни артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

КокаинЖивеещата на същия адрес 43-годишна жена е признала, че намереното в дома е нейна собственост. Тримата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Кокаин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button