Хасково

36-годишен хасковлия с БМВ се удари в паркирани коли и ограда

36-годишен шофьор с БМВ е причинил вчера две пътни произшествия в Хасково и е изоставил колата си, съобщават от полицията.

В 7:45 часа той се е движил по булевард „Освобождение“ към улица „Строител“ и след загуба на контрол е ударил паркиран Фолксваген, който се е блъснал в спрян до него Опел.

Хасковлията е продължил по улица „Строител“ и на пресечката с улица „Юндола“ се е забил в каменна ограда на частен имот. Напуснал е местопроизшествията, изоставяйки колата си.

По-късно е издирен от полицаите, като е отказал проби за алкохол и дрога.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Тошо
Бай Тошо
06.11.2023 12:14 12:14

Крайно време е да премахнат тази възможност „отказ от проба“за алкохол или наркотици. Той се напил като магаре,сигурно и надрусан прави катастрофа,даже две и после отказал. Такива трябва набързо да ги съдят и на топло поне 2-3 години за назидание! Те тогава вече ще имат страх и другите мамини синчета(посерковци).

Back to top button