Спорт

4 отличия за „Компас“ от състезание в Пловдив

С четири отличия се завърна отборът на хасковския клуб по спортно ориентиране „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев от Пловдив.

След силната буря в събота в неделя повече от 200 състезатели си дадоха среща в парк „Лаута“, който ги посрещна със слънчево и приятно време. Хасковският клуб участва с 11 състезатели.

Победители станаха Димитър Гълъбов – момчета до 12 г. и Никола Делчев, момчета до 14 г. Симай Хасан и Мирела Миткова са втора и трета при момичета до 12 г.

И другите хасковски участници се справиха добре с големия брой контролни точки и така „Компас“ заслужи трето място и купа в отборното класиране на минималната разлика от една точка след втория отбор – „Сини Камъни“ – Сливен. Първи е отборът на „Сърнена гора“ – Стара Загора. И на това състезание домакините уважиха гостите и не участваха в отборното класиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button