Хасково

Проблеми с улични шахти и осветлението в Хасково

Сигнали за проблеми с улични шахти и осветлението около стадион „Хасково“ в парк „Ямача“ изпратиха читатели на Haskovo.info.

При последния проливен дъжд в събота отново се наводниха няколко проблемни участъка на булевард „България“. Единият е между Бизнес центъра и съдебната палата, а другият е до Градската градина.

Шофьори, живеещи и работещи в тези райони настояват шахтите да бъдат отпушени, ремонтирани и дори увеличени, защото не са достатъчни да поемат водата при по-обилни валежи, каквито вече се случват все по-често.

БуряОт общината коментираха, че веднага след спирането на дъжда е започнало отпушването на шахтите от паднали листа. Продължава тяхното почистване от наноси, като днес следобед се работеше до зеленчуковия пазар.

ШахтиОт кметството се ангажираха да проверят обстойно най-проблемните шахти, както и сигнала за неработещото осветление на стадиона.

Бурята спря голям пожар в Димитровград и събори дървета в Хасковско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КЪДЕ Е АГЕНЦИЯ ПО ТРУДА
КЪДЕ Е АГЕНЦИЯ ПО ТРУДА
08.11.2023 16:16 16:16

РАБОТНО ОБЛЕКЛО НЕЩО, НЯКОЙ .

Не мерси :)

Анчо
Анчо
09.11.2023 15:58 15:58

Да се въведе и по-строг контрол на ц*ганките,метящи улиците.Не да се крият в пустеещи сгради из малките улички и да имитират метене,а да метат наистина и да се следи за качествената им работа!

Николай
Николай
09.11.2023 18:46 18:46

Много проблеми има в града и водата е много мръсна

РОДОМИР
РОДОМИР
09.11.2023 19:49 19:49

ТРЯБВА ДА ИМА ПРОБЛЕМ ЗА ДА СИМУЛИРАТ РАБОТА ! КОГА ЩЕ ВИДИМ ЕДИН ЧИСТ , СВЕТЪЛ ГРАД , С АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ И ЯСНО ОПРЕДЕЛЕНИ ТРОТОАРИ ! В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ БЕ ? ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА А С ТЯХ И РАБОТАТА ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА ГРАДА !

Back to top button