Хасково

204 бакалаври и магистри се дипломираха от УНСС – Хасково

143 бакалаври и 61 магистри получиха дипломите си на тържествена церемония в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Всички бяха поздравени от директора на центъра проф. Надя Миронова, директора на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Гергана Петрова и отличничката в специалност „Икономика“ при бакалаврите Минка Пашова. Сред официалните гости беше кметът на община Ивайловград Диана Овчарова.

От бакалавърските програми се дипломираха специалностите Мениджмънт и администрация, Икономика, Счетоводство и контрол. От магистърските програми – Бизнес администрация, Комуникационен мениджмънт, Местно самоуправление и Счетоводство и контрол.

Имаше много усмивки, целувки, цветя, снимки и традиционното хвърляне на шапките във въздуха.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко
Васко
18.11.2023 20:33 20:33

Честито на колегите! Първият и много важен, животоспасяващ и семействосъхраняващ съвет към тях, особено към счетоводителите е „Никога не работете счетоводство“!

Анонимен
Анонимен
19.11.2023 0:29 0:29

Цената на тези диплумите е пьлна нула!!!!!!

Back to top button